Reduceri!

Saculet ANTIMOLIE cu plante medicinale

5,00 lei

Sunt cel mai bun mijloc de alungare a insectelor, în special moliile de haine, având şi efect de a-ţi odoriza locul unde lucrezi, maşina, încăperea.

Descriere

Saculet ANTIMOLIE cu plante medicinale

PRODUS DE UZ EXTERN

Molia hainelor este un parazit care iti poate provoca multe neplaceri din cauza stricaciunilor pe care le produce in randul obiectelor vestimentare si nu numai.

De obicei atunci cand vine vara toate hainele de iarna sunt inchise intr-un dulap prin casa si uitate acolo pana prin octombrie, insa moliile cu siguranta nu o sa uite de ele, in special de paltoane si blanuri.
Moliile apar vara in roiuri si este de ajuns ca una sa ajunga la tine in dulap si sa-si depuna oualele si te-ai pricopsit cu o armata de larve pofticioase care iti rod intreaga garderoba.
Proprietăţi: inhibă capacitatea de înmulţire a insectelor şi acarienilor, provocând repelenţă faţă de uleiurile degajate, cu scop în protecţia hainelor şi altor obiecte din lână şi bumbac din dulapuri sau şifoniere.
Compoziţie Saculet ANTIMOLIE cu plante medicinale:  Lavandă (Lavandulae herba), Melisă (Melissae herba), Busuioc (Basilici herba), Mentă (Menthae herba), flori de câmp, tablete de sare cu uleiuri volatile naturale.
Utilizare Saculet ANTIMOLIE cu plante medicinalee: se ţine în locurile de depozitare a obiectelor din lână şi bumbac. Când nu se foloseşte, se ţine ambalat pentru menţinerea prospeţimii şi utilizare îndelungată.
Păstrare Saculet ANTIMOLIE cu plante medicinale : la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui şi umiditate.
Producator: SC FARMACIA NATURII SRL

Termen de valabilitate: 12 luni de la ambalare.
Ambalare: 20g

CONTRAINDICATII;ALERGII LA UNA DIN COMPONENTE

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Saculet ANTIMOLIE cu plante medicinale”

S-ar putea să-ți placă și…