Pernuta cu plante pentru PROTECTIA CASEI

50,00 lei

Pernauta pentru PROTECTIA CASEI SI FAMILIEI TALE ,SUB TOATE ASPECTELE(emotional ,fizic,spiritual)constituie un dar MAGICPENTRU SARBATORI SI EVENIMENTE ANIVERSARE.

Acţiunea plantelor se produce cu toată forţa şi pe diverse căi.

Poti face o comanda telefonica rapida :0234/537346,0728970915

Descriere

Desi sunt asociate sarbatorii crestine a Nasterii Sfantului Ioan Botezatorul, Sanzienele isi au originea intr-un stravechi cult solar. […] Florile culese in ziua de Sanziene prinse in coronite sau legate in forma de cruce, erau duse la biserica pentru a fi sfintite si erau pastrate […] Sarbatoarea Sanzienelor care marcheaza mijlocul verii, era considerata si momentul optim pentru culegerea plantelor de leac.[…] Pentru a fi sanatosi si avea spor in munca, in acest moment de inceput al secerisului, oamenii se incingeau peste sale cu tulpini de Cicoare. Pentru a fi placute feciorilor, fetele se spalau pe cap, in aceasta zi cu fiertura de Iarba Mare. Pentru a scapa de boli, fetele si nevestele se scaldau ritual in ape curgatoare iar pentru a se umple de fertilitate, femeile se tavaleau dezbracate in roua, dimineata, inainte de rasaritul Soarelui. (sursa crestinortodox.ro)
Pernuţele PROTECTIA CASEI POT FI  pictate manual sau cusute cu dragoste din diverse materiale la manastiri iar plantele sunt culese in noaptea de Sanziene de ,,OAMENI CURATI ,,de pe campurile FARMACIA NATURII.
Pernauta pentru PROTECTIA CASEI contine un amestec din plante ecologice, cu potenţial echilibrant în plan energetic. Vibraţiile subtile emise de plante şi conţinutul mare de uleiuri volatile din acestea contracarează energiile şi vibraţiile negative emise asupra casei si familiei . Acţiunea plantelor se produce cu toată forţa şi pe diverse căi.
Mod de utilizare: se ţine descoperita (fără ambalaj) în încăperi, în preajmă pe noptieră, în caminul familiei. Când nu se foloseşte (pe perioada zilei, când aerisim), se ţine ambalată pentru menţinerea prospeţimii şi utilizare îndelungată.
Păstrare: la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui şi umiditate.
Producator unic pernuta PROTECTIA CASEI: SC FARMACIA NATURII SRL
Înregistrat la Ministerul Agriculturii si Dezv. Rurale ca operator in agricultura ecologica cu nr. ae-007.

Termen de valabilitate: 12 luni de la ambalare.
Ambalare: 100g
Dimensiuni aproximative: 15x15cm

Modelele tesaturii sunt diverse .

Contraindicatii:alergii la una din componente

Produs de uz extern pentru aromaterapie

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pernuta cu plante pentru PROTECTIA CASEI”

Ați putea dori, de asemenea…