aura-as
Pernuta antigripala copii
perne-bebelusi-floare
pernuta-terapeutica-cu-plante-imprimeu-1

Pernuta pentru protectia aurei IMPRIMEU (100g)

30,00 lei

Vibraţiile subtile emise de plante şi conţinutul mare de uleiuri volatile din acestea contracarează energiile şi vibraţiile negative emise asupra ta.  Acţiunea plantelor se produce  cu toată forţa şi pe diverse căi.

 

comenzi rapide:0234537346,0728970912

Descriere Produs

Pernuta pentru PROTECTIA AUREI este un produs de uz extern.

 Amestec din plante ecologice cu potenţial echilibrant în plan energetic. Vibraţiile subtile emise de plante şi conţinutul mare de uleiuri volatile din acestea contracarează energiile şi vibraţiile negative emise asupra ta.  Acţiunea plantelor se produce  cu toată forţa şi pe diverse căi.
Mod de utilizare: pernuta pentru protectia aurei se ţine descoperită (fără ambalaj) în încăperi, pe noptieră, lângă noi, eventual sub perna de dormit dacă mirosul e prea puternic. Este indicat să fie ţinută în preajmă atât acasă cât şi la locul de muncă. Când nu se foloseşte (pe perioada zilei, când aerisim), se ţine ambalată pentru menţinerea prospeţimii şi utilizare îndelungată.
Compoziţie: iarbă de Busuioc (Basilici herba), iarbă de Salvie (Salviae herba), Iarba Şarpelui (Echium vulgare) si Iarba Sfântului Ion (Galium verum), scoarţă de Stejar (Quericus robur), flori de câmp din flora spontană, ulei  de Salvie, tablete de sare.
Păstrare: pernuta pentru protectia aurei se pastreaza la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui şi umiditate.
Producator: SC FARMACIA NATURII SRL
Inregistrat la Ministerul Agriculturii si Dezv. Rurale ca operator in agricultura ecologica cu nr. ae-007.

Termen de valabilitate: 12 luni de la ambalare.
Ambalare: 100g
Dimensiuni aproximative: 15x15cm

CONTRAINDICATII:ALERGII LA UNA DIN COMPONENTE

Recenzii

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Fii primul care comentează “Pernuta pentru protectia aurei IMPRIMEU (100g)”

*

V-ar mai putea interesa ...