Reduceri!

Oferta lunii reducere la Pernuţa antimigrenă MARE (600g)

80,00 lei

Migrene cauzate de stres, dureri de cap, asociate cu senzaţie de tensiune la ceafă şi umeri.

Efect intens, obţinut de la cantitate mare de plantă, folosită şi în camere mari.

COMENZI TELEFONICE-0728970915,0234537345

Descriere

Oferta lunii reducere la Pernuţa antimigrenă MARE (600g) Pernuţa antimigrenă MARE (600g)

Farmacia Naturii vine in sprijinul dumneavoastra cu o oferta unica la pernuta antimigrena din plante ,pentru a ameliora disconfortul creat de migrene si dureri de cap ,meteosensibilitate.

Astfel, puteti cumpara cu 20 % reducerew produsulPERNA ANTIMIGRENA  si primiti in dar GRATUIT si un ceai Ecodetox 50 gr .

Produs de uz extern. Amestec din plante  indicat în stări de oboseală pe fond nervos, migrene cauzate de stres, dureri de cap, asociate cu senzaţie de tensiune la ceafă şi umeri. Acţionează asupra sistemului nervos, alungă stările de disconfort. Acţiunea plantelor se produce în plan energetic cu toată forţa şi pe diverse căi.
Mod de utilizare: se ţine descoperită (fără ambalaj) în încăperi, pe noptieră, lângă noi, eventual sub perna de dormit dacă mirosul e prea puternic. Este indicat să fie ţinute în preajmă atât acasă cât şi la locul de muncă. Când nu se foloseşte (pe perioada zilei, când aerisim), se ţine ambalată pentru menţinerea prospeţimii şi utilizare îndelungată.
Compoziţie: flori de Muşeţel (Chamomillae flos), flori de Coada Şoricelului (Millefolii flos), iarbă de Busuioc (Basilici herba), flori de Tei cu bractee (Tiliae flos), iarbă de Mentă (Menthae herba), iarbă de Roiniţă (Melissae herba), flori de câmp, ulei de Mentă, tablete de sare .
Păstrare: la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui şi umiditate.
Producator: SC FARMACIA NATURII SRL
Termen de valabilitate: 12 luni de la ambalare.
Ambalare: 600g
Dimensiuni aproximative: 28X28cm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Oferta lunii reducere la Pernuţa antimigrenă MARE (600g)”

S-ar putea să-ți placă și…