Reducere!

MURE fructe uscate pentru ceai – Rubus fructicosus

8,79 lei 8,00 lei

Bogate in vitamine, minerale si oligoelemente, imunostimulatoare, revigorante

Stoc epuizat

Descriere

Mure fructe uscate pentru ceai – proprietati:

imunostimulator, revigorant, tonic general, aduce aport important de vitamine şi minerale, taninuri (avand proprietati astringente), substante active cu rol antiinflamator, antibacterian, antiimbatranire, anticancerigen.

Ceai de fructe uscate de Mure – compoziţie:

Fructe de Mur (Rubus fructicosus) obţinute din agricultura ecologică 100%: Nu conţine nici un fel de aditivi sau alte ingrediente chimice.

Ceai de Mure fructe uscate – preparare şi administrare:

infuzie peste 20 min acoperit (pana la 4-5 ore), o linguriţă de fructe la 250ml (sau o lingură la 1litru) de apă caldă (40°C). Se beau 2-3 căni pe zi între mesele principale ale zilei. Se pot consuma fructele ca atare sau se pot prepara infuzii prin macerare la rece.

Păstrare: la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui şi umiditate.
Producator de Mure fructe uscate Rubus fructicosus pentru ceai : SC FARMACIA NATURII SRL
Inregistrat la Ministerul Agriculturii si Dezv. Rurale ca operator in agricultura ecologica cu nr. ae-007.
Certificat ecologic emis de SC ECOINSPECT SRL RO-ECO-008
Termen de valabilitate pentru Mure fructe uscate: 12 luni de la ambalare.
Ambalare: pungă de 100g

Murele – o colecţie de vitamine şi minerale (sursa: formula-as.ro)

În bobiţele negre-roşiatice ale acestui fruct se ascund adevărate comori de sănătate. De pildă, murele conţin nu mai puţin de şapte vitamine, în cea mai mare parte din complexul B (practic tot complexul), dar şi vitaminele E şi C, la ultima dintre ele murul numărân­du-se printre campioni, din punctul de vedere al con­cen­traţiei. Apoi, aceste fructe conţin nenumărate mine­rale constitutive şi oligoelemente, între care şi fierul, seleniul, zincul, magneziul, potasiul şi fosforul. Ca şi când nu ar fi fost de ajuns, în aceleaşi bobiţe care cresc la margine de drum găsim un impresionant arsenal de alte medicamente naturale, de la derivaţii acidului salicilic (murele fiind o adevărată „aspirină de pă­dure”), la puternicii polifenoli, care au efecte antitu­morale şi antivirale extrem de puternice.

Ceaiul de frunze şi fructe de mur (sursa: formula-as.ro)

Se culeg vârfurile tufelor de mure (fructe cu câteva frunzuliţe), făcându-se din ele mici bucheţele care se pun în locuri foarte bine ventilate şi aerisite. După uscare, se mărunţesc şi se folosesc la obţinerea unui ceai cu o uşoară aromă de fructe de pădure şi cu pro­prietăţi vindecătoare excepţionale: 1-2 linguriţe de plantă mărunţită se pun într-o cană de apă clocotită şi se fierb 1 minut la foc mic, apoi se lasă 15 minute să se răcească şi se filtrează. Se consumă 2-4 căni pe zi.

Precauţii şi contraindicaţii (sursa: formula-as.ro)

Femeile gravide nu vor consuma mai mult de 50 gr de grame de mure pe zi.
Persoanele care suferă de colită de fermentaţie sau de sindromul colonului iritabil vor consuma cu prudenţă aceste fructe, în doze mici la început, pen­tru a preveni eventualele deranjamente intes­tinale. Dacă apar probleme digestive, se va consuma ceaiul de frunze şi fructe de mur, câte 2-3 căni pe zi.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MURE fructe uscate pentru ceai – Rubus fructicosus”

Ați putea dori, de asemenea…