MERISOR EXTRACT 50 ML PLANTEXTRAKT

36,50 lei

Sindromul intestinal, colite, colibaciloze, tranzit perturbat, cistite, artrite si artroze la vârste înaintate, senescenta hormonala, osteoporoza.

Descriere

Proprietatile extractului de Merisor: Regularizeaza functionalizarea intestinala cu actiune bifazica ( atat in caz de constipatie cat si de diaree), regularizeeaza functionalitateta enzimatica la nivel intestinal, regleaza flora enterobacteriana si corecteaza dismicrobismul la nivelul cailor urinare; adjuvant in tulburari ale tranzitului intestinal, sindrom intestinal, colite, colibaciloze, cistite, antisenescent, antiastenic si antisclerotic, adjuvant in artrite si artroze la varste inaintate, senescenta hormonala, osteoporoza.
Organotropism: Intestin, cai genito-urinare, aparat osteoarticular, vase arteriale, aparat genital feminin, prostata, sistem reticulo-endotelial.
Actiune farmacologica a extractului de Merisor: Antiinfectios si cicatrizant cu tropism pe intestin, caile urinare, aparatul genital feminin si aparatul osteoarticular; antiscleros.
Indicatii terapeutice pentru Merisor: Sindromul intestinal, colite, colibaciloze, tranzit perturbat (diaree sau constipatie); cistite; artrite si artroze la vârste înaintate, senescenta hormonala; osteoporoza.
Compozitie: Vaccinium vitis-idaea MG=D1; contine alcool etilic de cereale 33% vol.
Mod de administrare Merisor:
– Adulti si copii peste 7 ani: câte 40-50 de picaturi, în putina apa, de 1-2 ori pe zi; 50-70 de picaturi, în putina apa, o data pe zi, în asocieri.
– La copiii între 2 si 7 ani dozele trebuie reduse la jumatate.
Producator extract de Merisor : Plantextrakt SRL Clujplantextrakt-logo
Ambalare: Sticlute de 50 ml

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MERISOR EXTRACT 50 ML PLANTEXTRAKT”

S-ar putea să-ți placă și…