MASTIC GUM 45 capsule

250,00 lei

Antibacterian impotriva bacteriei Helicobacter pylori, antitumoral, previne cariile.

Descriere

Producator : Solaray, USA

Compozitie per capsula : 500 mg rasina din arborele de mastic (Pistacia lentiscus), 350 mg extract garantat 35 % de acid masticonic.
Administrare : 2 capsule / zi inainte de masa de dimineata sau conform recomandarii medicului de specialitate, in cure de minimum 30 zile.

Continut MASTIC GUM 45 capsule  : 45 capsule.

Indicatii : Rasina se obtine prin crestarea arborelui de mastic si din fructele acestuia. Masticul de cea mai buna calitate se obtine in insula greceasca Chios, in Marea Egee, unde este cunoscut si sub numele de “Lacrimi de Chios”. Inca din Evul Mediu in aceasta insula se cultiva, recolta si folosea rasina in afectiuni gastrointestinale. Este un bun :

– antibacterian impotriva bacteriei Helicobacter pylori care infecteaza mucoasa stomacului si a duodenului, provocand ulcerul gastric si duodenal; infectia provocata de Helicobacter pylori este asociata cu un risc crescut de aparitie a cancerului gastric, limfoamelor de tip MALT (forme de neoplazii ale mucoasei digestive), a unor forme de eczema, reflux gastro-esofagian, halenei digestive;
– protector impotriva ulceratiilor prin actiune antisecretoare si citoprotectiva asupra mucoasei gastrice si duodenale
– antitumoral : induce apoptoza, inhiba angiogenia in leucemie si in cancerul de colon
– preventiv in aparitia cariei dentare prin reducerea placii bacteriene dentare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MASTIC GUM 45 capsule”