MARUL LUPULUI – Aristolochia clematitis – ceai ecologic

6,00 lei

Stimuleaza regenerarea pielii, antitumoral extern pentru afectiuni ginecologice, chisturi mamare, eczeme, ulceratii, arsuri, taieturi, varice, hemoroizi.

Descriere

MARUL LUPULUI se lupta cu cancerul

Marul Lupului este un foarte bun remediu anticancer, datorita rolului sau de stimulent al imunitatii, mai ales a fagocitozei, una dintre fazele principale ale procesului de imunizare. Totul cu o singura conditie: sa se respecte dozele recomandate in functie de greutatea corporala, de tipul si stadiul bolii. In caz contrar, avertizeaza specialistul, planta devine toxica. (sursa jurnalul.ro)

MARUL LUPULUI – proprietati:

Antitumoral, antiinflamator, imunomodulator, antifungic, antibacterian, cicatrizant, antimicrobian, stimuleaza regenerarea pielii, indicat extern pentru afectiuni ginecologice, chisturi mamare, eczeme, ulceratii, arsuri, taieturi, varice, hemoroizi.

INGREDIENTE: iarba de Marul Lupului (Aristolochia clematitis herba) din agricultura ecologica. Nu conţine nici un fel de aditivi sau alte ingrediente chimice.
Mod de utilizare: sub forma de comprese, cataplasme, spalaturi, bai de sezut, etc
CONTRAINDICATII: Atentie! Marul lupului este o planta toxica. NU SE VA UTILIZA INTERN.
Păstrare: la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui şi umiditate.
Producator: SC FARMACIA NATURII SRL
Inregistrat la Ministerul Agriculturii si Dezv. Rurale ca operator in agricultura ecologica cu nr. ae-007.
Certificat ecologic emis de SC ECOINSPECT SRL RO-ECO-008.ceai de marul lupului
Termen de valabilitate: 12 luni de la ambalare.
Ambalare: pungă de 30g

Furnizăm de ceai de Marul Lupului numai în limita stocului disponibil.

Marul lupului se utilizeaza numai in DOZE STABILITE DE SPECIALIST
Administrata sub forma de ceaiuri, tincturi, pulberi sau cataplasme, marul lupului este recomandat in mai multe tipuri de cancer, printre care cel de plaman, san, colon, vagin, in cancerul de piele sau laringo-faringian.
Marul Lupului – Recomandari
Marul lupului mai este indicat in caz de: hemoroizi, candidoza, paraziti intestinali, giardia, insomnii, acnee, fibrom uterin, chisturi ovariene, infectii genitale, ciroza, imunitate scazuta, alopecie, rani care nu se vindeca.
ATENTIE! Nu va preparati acasa ceai sau tinctura din marul lupului, deoarece va puteti intoxica. Doza necesara tratarii bolii de care suferiti poate fi stabilita numai in cadrul laboratoarelor de specialitate.
(sursa jurnalul.ro).

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „MARUL LUPULUI – Aristolochia clematitis – ceai ecologic”

Ați putea dori, de asemenea…