maraton-forte-20-tb-301-1

Maraton Forte – Supliment pentru performanta sexuala, 20 capsule

162,00 lei

Maraton Forte – Supliment pentru performanta sexuala, 20 capsule comenzi rapide 0728970915

Descriere Produs

Maraton Forte – Supliment pentru performanta sexuala, 20 capsule

Cercetările ştiinţifice confirmă că: că deja fiecare al doilea bărbat cu vârsta de peste 46 de ani suferă de disfuncţii erectile. Cele mai dese probleme sunt menţinerea erecţiei până la sfârşitul actului sexual şi erecţia incompletă. Statisticile arată că de potenţa scăzută se plâng chiar 156 de milioane de bărbaţi din întreaga lume.

Ofera-i iubitei tale un cadou „picant” si promite-i nopti intregi de pasiune – acum este posibil, cu ajutorul capsulelor de Maraton Forte! Capsulele Maraton Forte iti readuc organismul in forma maxima, iar efectele se simt de la prima administrare, pentru o placere sexuala marita. Acest supliment alimentar este perfect natural, combinand proprietatile unor plante medicinale sud-americane si asiatice, utilizate in mod traditional pentru performante sexuale indelungate. Se recomanda utilizarea ocazionala a Maraton Forte.

Maraton Forte este un supliment alimentar cu acțiune imediată în situații de dezechilibru ale funcției sexuale masculine.

De ce erecţia slăbeşte?

Urologii alarmează că momentul cheie este vârsta de 44 de ani – la această vârstă potenţa începe să slăbească din ce în ce mai rapid. Performanţa sexuală scade, brusc scade nivelul de testosteron, iar erecţia mai repede pierde din putere. Studiile cercetătorilor din Glasgow arată că asupra înrăutăţirii performanţei sexuale inclusiv vârstei are un impact şi scăderea libidoului. Intensitatea senzaţiilor devine mai mică, astfel încât bărbaţii obţin mai puţină satisfacţie sexuală.

Maraton Forte prospect: Folosirea lui Maraton Forte garantează:

– Amplificarea plăcerii sexuale

– Creșterea impulsului sexual

– O stare de bine și de reîntinerire a organismului

– Erecții satisfăcătoare și prelungite

Indicatii Maraton pastile: Erectii de mai lunga durata si mult mai ferme. Senzatie de tinerete si vigoare. Atractie sexuala marita. Placere sexuala superioara.
Efectul acestui supliment nutritiv se va simti de la prima administrare, de aceea nu este necesara folosirea curativa, insa cu administrari repetate se pot obtine efecte net superioare in timp.

Pastile Maraton este produs 100% natural, se bazeaza pe combinarea stiintifica ale celor mai pretioase plante medicinale asiatice si sud-americane cunoscute pentru capacitatea lor de crestere a performantelor sexuale masculine. Eficacitatea deosebita si efectul imediat al acestui produs consta in folosirea unor superconcentrate din aceste plante care au fost obtinute cu tehnologii de extractie de ultima generatie.

Maraton Forte – Supliment pentru performanta sexuala, 20 capsule

acționează rapid iar efectele sale benefice asupra organismului se datorează combinării unor superconcentrate din plante cu aminoacidul L-arginina. L-arginina are un rol important în realizarea și menținerea erecției, prin monoxidul de azot la apariția căruia contribuie.

Contraindicatii pastile potetna Maraton: Produsul este contraindicat persoanelor cu afectiuni cardiace grave si in general si in general cand efortul fizic este contraindicat.

 

Compozitie 

Maraton Forte – Supliment pentru performanta sexuala, 20 capsule

– Supliment pentru performanta sexuala, 20 capsule:O capsula contine extracte de: Muira Puama 50mg, Catuaba 50mg, Ginseng Siberian 35mg, Guarana 35mg, Tribulus terestris 30mg, Epimedium 30mg, Polygonum multiflorum 20mg.

Maraton Forte administrare : Se recomanda consumul ocazional de 2 capsule/zi, intr-o singura doza cu mult lichid (apa minerala, suc de fructe), inainte cu aproximativ 2 ore de actul sexual.

 

Maraton Forte – Supliment pentru performanta sexuala, 20 capsule

Medicina modernă oferă metode naturale de îmbunătăţire a potenţei, care restabilesc funcţia sexuală de acum de 20 de ani. Pe piaţă apar suplimente cu conţinutul ridicat de l-arginină, care dilată vasele sanguine cu chiar 82%.

Medicamentele cum ar fi jak Erozon Max restabilesc erecţiile puternice prin creşterea fluxului sângelui la nivelul penisului. Să nu uităm că progresul medicinei este un binele accesibil tuturor de care poate beneficia orice persoană care doreşte să-şi ridice calitatea vieţii sexuale.”

nu are efecte adverse, fiind 100% natural. Nu depășiți doza recomandată.
Doza se poate dubla dar nu se recomanda depasirea cantitatii de 4 capsule/24 ore, aceasta neavand efect suplimentar.

Producator: Parapharm

Recenzii

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Fii primul care comentează “Maraton Forte - Supliment pentru performanta sexuala, 20 capsule”

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

V-ar mai putea interesa ...