aboca-immunomix-sirop-pt-copii-210g

IMMUNOMIX SIROP 210g

51,00 lei

Intarirea sistemului imunitar la copii cu extracte de propolis, rădăcină de Echinacea, arome naturale etc.

Descriere Produs

Descriere: Supliment nutritiv pentru intarirea sistemului imunitar. Datorita asocierii dintre Propol Pur (extract natural de Propolis cu concentratie ridicata de flavonoide) si Echina 2-LMF (extract liofilizat multifractionat din radacina de Echinacea Pallida), ImmunoMix sirop asigura substante functionale care ajuta la intarirea sistemului imunitar al organismului. Extractul multifractionat de Echina 2-LMF, perfectionat de departamentul de Cercetare Aboca pe o varietate selectionata de Echinacea Pallida cultivata conform Agriculturii Biologice, bogat in principii active, garanteaza continutul fractionat de echinacozide si polizaharide, ambele importante pentru aceasta planta medicinala.
Ingrediente: zahar din trestie de zahar, miere de salcam, apa, aroma naturala de lamaie, extract liofilizat din radacina de Echinacea Pallida (Echina 2-LMF), extract hidroalcoolic de propolis, aroma naturala de capsuni, arome naturale, extract uscat de propolis, aroma naturala de portolcale.
Mod de administrare: Se administreaza dimineata, pe durata a 20 zile: – 4-6 ani: 5 ml- 7-9 ani: 7, 5 ml- peste 10 ani: 10 ml. Cutia contine lingurita pentru administrare. Lingurita are doua marcaje: 2, 5 si 5 ml. (5 ml corespunde cantitatii de 6, 6 g de produs). Odata deschis, se recomanda consumarea produsului in termen de 30 zile.
Continut: 210 gr.
Producator: Aboca, Italia

Recenzii

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Fii primul care comentează “IMMUNOMIX SIROP 210g”

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

V-ar mai putea interesa ...