Ceai de fructe de padure
ceai-de-fructe-de-padure-vrac
ceai-de-fructe-de-padure-vrac2

Descriere Produs

INTINERIREA ORGANISMULUI -FRUCTE DE PADURE

Antioxidanţii pot fi definiţi simplu astfel: un complex de elemente nutritive (vitamine şi minerale) şi enzime specifice care au rolul de a reduce efectele toxice ale radicalilor liberi, adică de a neutraliza moleculele de oxigen instabile, ajutând corpul să nu-şi distrugă propriile celule. Antioxidanţii mai sunt cunoscuţi ca nişte compuşi ce au capacitatea de a opri oxidarea altor substanţe.

Radicalii liberi reprezintă atomi sau grupuri de atomi care, dacă nu sunt ţinuţi sub control de antioxidanţi, pot afecta sistemul imunitar şi pot duce la boli de inimă, pulmonare, mentale, degenerative, cancer şi îmbătrânirea prematură a organismului.

Este imposibil pentru noi să evităm complet acţiunea radicalilor liberi. Aceştia provin atât din surse interne corpului nostru (ca urmare a proceselor respiratorii, de metabolism şi inflamatorii) cât şi din surse externe, datorită factorilor de mediu (poluarea, radiaţiile, fumatul, stresul, lumina solară, alcoolul).

Sistemul nostru de luptă împotriva radicalilor liberi nu este perfect, de aceea pe măsură ce îmbătrânim celulele se deteriorează prin oxidare. De aceea trebuie să suplinim această verigă slabă cu o alimentaţie corespunzătoare, bogată în renumiţii antioxidanţi.

Dintre aceşti antioxidanţi, cei mai importanţi sunt reprezentaţi de 4 enzime: superoxid dismutaza (SOD), glutation peroxidaza, catalaza şi metionina reductaza, pe care organismul le poate produce singur.

 INTINERIREA ORGANISMULUI -FRUCTE DE PADURE

Fructe de padure uscate – proprietati:

imunostimulator, revigorant, tonic general, aduce aport important de vitamine şi minerale, săruri, taninuri, zaharuri, acizi organici, celuloză, uleiuri complexe.

 INTINERIREA ORGANISMULUI -FRUCTE DE PADURE

Ceai de fructe de padure – compoziţie: fructe obţinute din agricultura ecologică 100%:

  • Măceşe (Fructus Cynosbati),
  • Păducel (Fructus Crataegi),
  • Porumbar (Fructus Pruni Spinosa),
  • Cătină (Fructus Hippophaes),
  • Mere (Malus sylvestris).

Nu conţine nici un fel de aditivi sau alte ingrediente chimice.

 INTINERIREA ORGANISMULUI -FRUCTE DE PADURE

Ceai de fructe de padure – preparare şi administrare:

infuzie peste 20 min acoperit, o linguriţă de fructe la 250ml (sau o lingură la 1litru) de apă caldă (60°C). Se beau 2-3 căni pe zi între mesele principale ale zilei. Se pot consuma şi ca atare sau prin macerare la rece.

Păstrare: la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui şi umiditate.
Producator de Ceai de fructe de padure uscate : SC FARMACIA NATURII SRL
Inregistrat la Ministerul Agriculturii si Dezv. Rurale ca operator in agricultura ecologica cu nr. ae-007.
Certificat ecologic emis de SC ECOINSPECT SRL RO-ECO-008
Termen de valabilitate: 12 luni de la ambalare.
Ambalare: pungă de 100g

Recenzii

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Fii primul care comentează “INTINERIREA ORGANISMULUI -FRUCTE DE PADURE”

*

V-ar mai putea interesa ...