salv-7-aurul-verde-al-naturii-extract-uleios
uleiuri-terapeutice-plante-bio
salv7-sanatate-si-arginti-extract-uleios-din-7-plante
extract-uleios-din-7-plante-salv7-vrac2
SALV-7

SALV 7- Extract uleios 200 ml

36,00 lei

SALV 7

Bilă leneşă, aciditate gastrică, circulaţie, tuse, astm, diabet, infecţii şi inflamaţii, indigestie, bronşite, eliminare viermi intestinali, calmant sistem nervos, etc.ADAPTOGEN-E BINE DE FOLOSIT CA AJUTOR IN ORICE BOALA

COMENZI RAPIDE 0234537346/0728970915,0728970912

Cod Produs: AUT02-02.
Categorii: , , , , , , , , , , , , , , , , .
Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Descriere Produs

 SALV 7 – “aurul verde” al plantelor

Adjuvant în bolile hepato-biliare, digestive, cardio-vasculare, boli de nutriţie (diabet). Conţinutul mare de antioxidanţi naturali neutralizează radicalii liberi.

SALV 7 compoziţie:

 • Extract uleios de Cimbru (Satureja hortensis L; 14g) – “IARBA FERICIRII”
 • Extract uleios de Cimbrişor (Thymus vulgaris L; 15g) – “ANTIBIOTICUL SĂRACULUI”
 • Extract uleios de Busuioc (Ocimum basilicum L; 14g) – “REGELE PLANTELOR”
 • Extract uleios de Salvie (Salvia officinalis L; 14g) – “CEA CARE SALVEAZĂ VIEŢI”
 • Extract uleios de Menta (Mentha piperita L; 14g) – “PLANTA CU O SUTĂ DE VIRTUŢI“
 • Extract uleios de Melisă (Melissa officinalis L; 15g) – “LEAC PENTRU MEMORIE ŞI REÎNTINERIRE”
 • Extract uleios de Isop (Hyssopus officinalis L; 14g) – “IARBA SFÂNTĂ”

Plantele din compoziţie provin din agricultură ecologică.

SALV 7 –  utilizare:

 • Adulţi: Câte 1-2 linguriţe de 2-3ori/zi
 • Copii 1-4 ani: Câte 10-20 picături de 2-3 ori/zi
 • Copii peste 4 ani: Câte o linguriţă de 2-3 ori/zi

Salv7 se administrează înaintea meselor principale. A se agita înainte de utilizare. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată, echilibrată şi un mod de viaţă sănătos.

SALV 7-Contraindicaţii: contraindicat femeilor însărcinate sau care alăptează. A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

SALV 7-Păstrare: a se păstra la temperaturi de maxim 25°C, în ambalajul original.

Producator  de extract uleios Salv7: SC FARMACIA NATURII SRL
Inregistrat la Ministerul Agriculturii si Dezv. Rurale ca operator in agricultura ecologica cu nr. ae-007.
Certificat ecologic PENTRU PLANTELE CONTINUTE emis de SC ECOINSPECT SRL RO-ECO-008.
Termen de valabilitate:
12 luni de la ambalare.
Ambalare: sticluţă de 200ml.

Extrase din cartea SĂNĂTATE ŞI ARGINŢI prin folosirea şi cultivarea a 7 plante binecuvântate, autoare Iuliana Barbu)

Sfeşnicul cu şapte braţe, care ne-a parvenit de-a lungul epoci­lor ca un important simbol evreiesc reprezentând cele şapte zile ale creaţiunii, îşi are originea în umila plantă de Salvie care creşte pe munţii şi colinele din Palestina. Când este presată, Salvia (Salvia officinalis) ia aproape exact forma şi conturul sfeşnicului cu şapte braţe – menorah – cu trun­chiul său central şi cele trei perechi de ramificaţii laterale, toate în­doite în sus şi spre interior, simetric; pe fiecare ramură, grupurile de muguri („knops” sau „knobs”) ai sfeşnicului auriu biblic, exact aşa cum erau descrise acum trei mii de ani, în Exodul, 37:17.

Creştinii consideră Busuiocul o plantă sacră, deoarece spun că el a crescut pe locul unde Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena au descoperit Sfânta Cruce. Este o plantă originară din India, cunoscută şi folosită încă din urmă cu trei milenii şi care s-a bucurat de o răspândire rapidă în toată lumea.
La indieni, despre busuioc se spune că este planta lui Krishna şi a lui Vishnu, de aceea era pus pe pieptul celor care mureau, pentru a fi protejaţi pe drumul spre Rai.
Bucheţele de busuioc s-au descoperit şi în mormintele faraonilor egipteni. Hinduşii nu se duc la culcare fără o rămurică de busuioc pusă pe piept, menită să îi ducă în timpul somnului pe tărâmurile paradisiace.

Conform Bibliei, Isopul era folosit în multe ritualuri de purificare. După ce David şi-a mărturisit păcatele, a fost spălat cu isop. David ştia că nu prin isop i se vor ierta păcatele, ci, după ce a mărturisit, a fost purificat fizic în semn de nou început: ”Stropi-mă-vei cu isop, şi mă voi curăţi, spăla-mă-vei, şi mai vârtos decât zăpada mă voi albi”. (Psalmul 50). Din Tâlcuiri ale Sfinţilor Părinţi, aflăm că David, prin cuvintele acestea, prooroceşte pentru sine, cum că se va ierta păcatul lui mai desăvârşit, şi că pentru iertarea aceasta i se va umple inima de bucurie, deoarece legea curăţă, prin stropirea cu isop, pe unii care se spurcau. “Pentru aceasta, după asemănarea buruienii acesteia curăţitoare, nădăjduiesc că mă vei stropi cu curăţitoare stropire”. Iar aceasta este una cu un cuvânt de iertare de la Dumnezeu, ori cu lacrima pocăinţei, fiindcă şi lacrima, de la Dumnezeu se dăruieşte, şi mai ales ceea ce iese fără osteneală.

Menţiuni şi semnificaţii biblice cu referire la Mentă.
Într-un rând, lisus face această mustrare: „Vai vouă, cărturari şi farisei făţarnici!, că daţi zeciuială din izmă, din mărar şi din chimen, dar aţi lăsat părţile cele mai grele ale legii: dreptatea, mila şi credinţa; pe acestea trebuia să le faceţi, fără ca pe acelea să le lăsaţi; călăuze oarbe, care strecuraţi ţânţarul şi înghiţiţi cămila!” (N.T., Matei 23:23-24, BVA, pag. 1487-1488). Faptul că din Izmă (Mentă) trebuia să se dea zeciuială arată că aceasta era o plantă preţioasă în Ţara Sfântă

 Cimbrul este considerat ca fiind una dintre mirode­niile menţionate în Biblie de mai multe ori, în Cântarea Cântărilor. Experţii cred că a fost inclus, împreună cu lavanda, rozmarinul, salvia şi lămâiţa – toate, membre ale familiei mentei – în grădinile lui Solomon din Etham. Se crede că Solomon avea în grădinile lui din Etham lămâiţă, printre celelalte plante aromate – toate rare şi scumpe, toate cunoscute pentru uleiurile lor volatile. În Talmud, cele treizeci şi nouă de cărţi cu comentarii biblice care interpre­tează legile din Biblie şi datează din secolul întâi, găsim lămâiţa în­scrisă ca parte dintr-un remediu, pentru boala puerperală (boală infecţioasă care apare la lăuze datorită pătrunderii în uter a unor microbi), care in­clude Chimion (Cuminum cyminum), Chimen (Carum carvi)) şi Mentă (Mentha piperita).
Lămâiţa (Melisa) s-a găsit şi în mormântul lui Tutankhamon şi creşte şi în Egiptul zilelor noastre. Tratatele asiriene despre plantele me­dicinale citează lămâiţa în tratamentul bolilor de plămâni şi stomac. Peste animalele de jertfă se presăra lămâiţă, pentru a le face mai plăcute zeilor.
Călugării de pe vremuri nu aveau voie să planteze cimbru în grădinile lor, fiindcă era o «plantă a amorului»! (M. Petrovici, 2006)

Numele Cimbrului de cultură este împrumutat din latinul “thymus”, care la rândul său se trage din grecescul “thymon”. Numele grecesc al plantei este de obicei pus în legatură cu thymos “spirit”, care la origini însemna “fum” (înrudit cu latinul fumus “fum”; de unde “parfum”), şi cu verbul thyeim “a afuma, a oferi ofrande de tămâie” (Dauzat A., Dubois J., Mitterand H., 1964). Referinţa se face probabil la parfumul puternic al cimbrului. Mai există şi o altă explicaţie, cum că numele grecesc vine de fapt din egipteana veche (tam), care denumea o plantă folosită în procesul de mumificare (www.condimenteweb.ro).

Opinii

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Fii primul care comentează “SALV 7- Extract uleios 200 ml”

*


V-ar mai putea interesa ...

 • Recomandari
 • Produse asociate
 • Tratamente similare
 • Sfaturi
 • antioxidant-ceai-de-viata-lunga-farmacia-naturii

  Remediu ANTIOXIDANT – Ceaiul de viaţă lungă

  CEAIUL DE VIAŢĂ LUNGĂ – amestec din cele mai folosite plante medicinale pentru menţinerea tinereţii Consumate de mii de ani în poporele lumii, ceairile îşi dezvãluie secretele si poporului nostru prin minunile pe care le face in sanatate. Ultimele cercetãri ştiinţifice asupra beneficiilor consumului de ceai au scos la ivealã proprietãţile sale anti-îmbãtrânire şi anti-cancer. Un vechi manuscris spunea cã ceaiul „este un medicament miraculos şi are puteri extraordinare în … mai multe →
 • amestecul-de-aur-tratament-antibacterian-anticancer

  AMESTECUL DE AUR – cel mai puternic remediu antibiotic si anticancer

  Amestecul de Aur –un remediu natural pentru virozele de astăzi. In acest articol vom prezenta o reteta destul de interesanta pe care o veti putea pregati cu usurinta. Vorbim despre asa-numitul “amestec de aur” – un remediu natural, care prin aspectul si proprietatile sale ne aminteste de pretiosul metal, aurul. Acest amestec este recomandat in cazul in care aveti de-a face cu probleme bacteriene si virale. Este, de asemenea un … mai multe →
 • hemoroizi-externi-interni-tratamente-naturiste

  Hemoroizii si ajutoare din natura

  Hemoroizii – o suferinta ferita Hemoroizii reprezintă o afecțiune din ce în ce mai des întâlnită în societatea actuală. Hemoroizii sunt de două tipuri: externi și interni. Hemoroizi externi, pot fi tratați mai ușor prin metode naturiste, non-invazive. Cele mai multe persoane care suferă de hemoroizi se tem să vorbească despre acest lucru, le este rușine și încearcă o serie de remedii la domiciliu. De foarte multe ori, acestea dau … mai multe →
 • suplimente-sistem-osos

  Articulatii sanatoase

  PENTRU ARTICULATII SANATOASE RECOMANDAM CURĂŢAREA ARTICULAŢIILOR DE REZIDUURI ŞI SĂRURI Pentru a scăpa de reziduurile acumulate în ţesuturile conjunctive, se recomandă să se acţioneze asupra lor cu acizi. În acest scop este necesar să consumăm, împreună cu hrana, asemenea acizi graşi (ascorbic, palmitic, nicotinic, stearic, citric, lactic etc.), care, pe de o parte, ar fi inofensivi pentru organism, iar pe de altă parte, ar dizolva reziduurile, transformându-le în săruri. Asemenea … mai multe →
 • Aroma ca terapie

  AROMA CA TERAPIE – TAINA PERNUTELOR CU PLANTE

  AROMA PLANTELOR DIN PERNUTELE TERAPEUTICE ACŢIONEAZĂ ASUPRA FIZICULUI DAR MAI ALES ASUPRA  MENTALULUI UMAN Mirosul este cel mai tainic dintre simturile omenesti, el ne poarta in calatoriile trecutului si toate amintirile noastre se exprima prin asocierea cu niste mirosuri foarte putin perceptibile. In lumea satului romanesc, locuitorii faceau saltele din flori de fan, care degajau un miros ce te facea sa te simti parte integranta a naturii, a universului. Moasa … mai multe →
 • leaf-681122_960_720

  DETOXIFIERE, ELIMINARE METALE GRELE, GRASIMI RELE , ECHILIBRARE HORMONALA SI REGLARE TENSIUNE

  TRATAMENT DE DETOXIFIERE, ELIMINARE METALE GRELE, GRASIMI RELE , ECHILIBRARE HORMONALA SI REGLARE TENSIUNE Organismul nostru trebuie sa facă faţă zilnic unui număr mare de toxine astfel că diverse substanţe toxice se pot acumula în organism ca şi consecinţă a expunerii la poluarea mediului înconjurător, la diverse substanţe chimice, medicamente şi la unele produse de larg consum. L ‘ ARGININA 1 capsula dimineata la trezire SALV 7 extract uleios din … mai multe →
 • DARUIRE

  Reduceri la produsele Farmacia Naturii

  Reduceri la produsele Farmacia Naturii  „Bucuria de a dărui“   Reduceri la produsele Farmacia Naturii   Consumul de ceai crește activitatea sistemului imunitar, calmează durerea, reduce inflamațiile și are efect antiviral și antioxidant. Naturiștii recomandă utilizarea ceaiului pentru a trata infecțiile tractului urinar, candidoza, infecțiile urechii, micoza, sinuzita, rinita alergică și vindecarea rănilor. Ceaiul combate virusul herpes, răceala și gripa și neutralizează bacteriile. http://www.farmacianaturii.ro/magazin/ceai-de-detoxifiere-ecodetox/ Pernutele terapeutice din plante – Farmacia … mai multe →
 • MORCOV

  AJUTOARE DIN NATURA PENTRU APARATUL DIGESTIV

  AJUTOARE DIN NATURA PENTRU APARATUL DIGESTIV   Daca speram sa ne conservam ca specie biologica,dacă dorim să trăim cu demnitate,să ne implinim destinul individual şi social,TREBUIE SA TRĂIM ÎN ARMONIE CU NATURA. Ea este ,,MAESTRUL TUTUROR MAEŞTRILOR,,spune Goete,iarGaleniu spune că ,,Natura vindecă trei sferturi dintre bolnavi..,,   CHITOSANUL-AJUTOAR DIN NATURA PENTRU APARATUL DIGESTIV Tratează ulcerul stomacal, duodenal, gastric, fiind puternic absorbant al reziduurilor din tractul gastrointestinal, scade colesterolul, coboară tensiunea, … mai multe →
 • nucul-simbolul-abundentei-fertilitatii

  Nucul – simbol de abundenta si fertilitate

  Nucul (Juglans regia L) Nucul este un arbore originar din Asia occidentală, care astăzi este difuzat şi cultivat în întreaga Europă centrală şi meridională. Planta poate ajunge Ia 10-20 metri înălţime, iar trunchiul la 5-6 metri circumferinţă. Are trunchiul drept, acoperit de o scoarţă gălbui cenuşie netedă, care odată cu vârsta se crapă longitudinal şi ramuri groase sinuoase care formează un frunziş înalt, larg şi des. Ramurile tinere au scoarţa … mai multe →
 • 10653795_828801263818264_73101650889787874_n

  Detoxifiere in perioada de post

  PROGRAM DE DETOXIFIERE SI REVITALIZARE A ORGANISMULUI IN PERIOADA DE POST   DIMINEATA-Detoxifiere in perioada de post Inainte de masa se ia o capsula de Ulcogastrin impreuna cu o lingurita de Extract uleios din 7plante SALV 7- pe o bucatica de paine integrala. Acest produs il puteti folosi si din 4 In 4ore daca aveti ficatul marit si o bila lenesa ,dar si colonul plin de toxineSe face terci din … mai multe →