Detergent BIO universal

29,00 lei

Curăţarea suprafeţelor din lemn, plastic, ceramică, sticlă, linoleu şi metal.

Cod Produs: IG01 Categorie: Etichete: ,

Descriere

Detergentul BIO universal BioHAUS este potrivit pentru îngrijirea şi curăţarea tuturor suprafeţelor din lemn, plastic, ceramică, sticlă, linoleu şi metal.
Proprietăţi detergent bio universal: Eficient, de uz general, uşor biodegradabil. Este ideal pentru curăţarea suprafeţelor rezistente la apă. Dizolvă depunerile de piatră şi curăţă fără să lase urme pe suprafaţa curăţată. A fost testat cu succes de un institut independent de testare pentru oameni cu pielea sensibilă şi pentru cei alergici. Nu conţine substanţe de conservare sintetice şi nu irită pielea. Substanţele active de curăţare sunt produse pe bază grăsimilor şi uleiurilor vegetale, fiind uşor biodegradabile. Proteinele din grâu asigură acţiunea ulterioară de gresare, contribuind substanţial la proprietăţile dermatologice.
Compoziţie: sub 5% tenside neionice, 5-15 % tenside anionice. Alte substanțe din compoziție: alcool, proteine din grâu organic.
detergent bio universalMod de utilizare: Agitaţi flaconul înainte de utilizare! Puneţi 10 ml de detergent în 10 l de apă şi curăţaţi suprafeţele cu ajutorul unui/unei mop/lavete. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Greutate: 500 ml
Producător: BioHAUS – producator certificat ECOCERT.

Protejaţi natura şi pe voi înşivă! Folosiţi detergent BIO !

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Detergent BIO universal”

Ați putea dori, de asemenea…