Detartrant BIO pentru WC

37,00 lei

Dizolvă depozitele de calciu şi dezinfectează WC-ul cu substanţe 100% ecologice.

Cod Produs: IG06 Categorie: Etichete: ,

Descriere

Detartrantul BIO pentru wc BioHAUS are în compoziţie acizi naturali extraşi din zahăr prin fermentare, complet biodegradabili. Dizolvă depozitele de calciu şi dezinfectează. Parfumul plăcut al produsului se datorează uleiurilor naturale de eucalipt şi mentă. Substanţele active (extrase din materii prime: cartofi, porumb, trestie de zahăr, sfeclă de zahăr, ulei de cocos şi palmier) au proprietăţi unice de dizolvare şi îndepărtare a murdăriei. Curăţă şi decalcifică cu acid citric şi cu acid lactic. Substanţele active de curăţare din materii prime se regenerează în mod natural.
Mod de utilizare a detartrantului pentru wc: Turnaţi substanţa în toaletă, lăsaţi să acţioneze, ştergeţi şi clătiţi. Folosiţi mănuşi pentru a vă proteja mâinile.
Recomandări la utilizarea detartrantului pentru wc: Se clateste cu apă din abundenţă. Se recomandă folosirea produsului cel puţin o dată pe săptămână. Turnați substanța în toaletă, lăsați să acționeze, ștergeți și clătiți. Folosiți mănuși pentru a vă proteja mâinile.
Ingredientele detartrantului pentru wc: Surfactanti zaharoşi , acid lactic, acid citric, benzil alcool, sulfaţi graşi de alcool, monogliceride acide grase, uleiuri naturale eterice de detartrant bio pentru wculei de eucalipt şi mentă (cultivate biologic, într-o manieră controlată), apă.
Greutate: 500 ml
Producător: BioHAUS – producator certificat ECOCERT.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Detartrant BIO pentru WC”

Ați putea dori, de asemenea…