condimente-cu-rol-antiinflamator-1
condimente-cu-rol-antiinflamator-2
condimente-cu-rol-antiinflamator-3

Condimente cu rol ANTIINFLAMATOR

8,00 lei

Folositi condimente naturale impotriva inflamatiilor din organism

Stoc epuizat

Product Description

Condimente cu rol antiinflamator – sanatate in bucataria noastra

Aceste condimente cu rol antiinflamator sunt bogate in elemente care actioneaza in mod benefic impotriva reumatismului, artritei sau durerilor musculare. Turmericul este un cunoscut antiinflamator natural, alaturi de Ghimbir, un agent antibacterian si antiseptic al naturii. Acest amestec de condimente cu efect antiinflamator nu trebuie administrat ca si un medicament, insa este un adjuvant de nadejde.
Folositi condimente naturale impotriva inflamatiilor din organism.

Contine : Piper Negru, Turmeric, Ghimbir, Chili, Busuioc, Cardamom, Cuisoare, Usturoi.
Produs 100% natural. Nu contine sare, zahar, alti aditivi, MSG (monoglutamat de sodiu, E621), conservanti sau coloranti.

Termen de valabilitate: 12 luni de la ambalare.
Ambalare: pungă de 30g
Turmericul este cunoscut pentru proprietăţile sale antibacteriene, astfel că este un foarte bun antiseptic şi antiinflamator. Dacă ai arsuri cauzate de razele soarelui, te-a muşcat o insectă sau ai orice fel de altă rană minoră, vei simţi o ameliorare a disconfortului sau durerii atunci când presari puţină pulbere deasupra rănii sau freci cu o bucăţică din rădăcină. Poate fi folosit şi în cazul inflamării încheieturilor, dar este şi un bun aliat când vine vorba de afecţiunile pielii.
Studiile efectuate de-a lungul timpului au arătat că turmericul a eliminat tumorile maligne de cancer mamar la cobai. Deşi acest lucru nu s-a dovedit şi la oameni, se crede că pulberea de turmeric distruge melanomul şi împiedică boala să se răspândească în organism.
De altfel, cei care au diverse tumori îşi găsesc o uşoară alinare în turmeric pentru că el împiedică formarea unor noi vase de sânge în tumori şi astfel se poate elimina formarea sau răspândirea bolii.
Un rol important al turmericului este şi cel de detoxificarea a ficatului. Pentru că este un puternic antioxidant, condimentul ajută la reducerea efectelor distrugătoare ale chimicalelor din produse şi ajuta ficatul să funcţioneze la nivelul optim.
Şi cei care se tem de Alzheimer îşi pot găsi un aliat în lupta cu boala în turmeric. Cercetările au arătat că turmericul ajută la prevenirea bolii şi la fel de bine opreşte formarea inflamărilor la nivelul creierului, factor ce duce la declanşarea afecţiunii. (sursa: clicksanatate.ro)

Recenzii

There are no reviews yet, would you like to submit yours?

Be the first to review “Condimente cu rol ANTIINFLAMATOR”

V-ar mai putea interesa ...