Comprese cu plante pentru MASAJ FACIAL

25,00 lei

Comprese cu plante vindecatoare pentru MASAJ FACIALReîntineresc şi tonifiază pielea, diminueaza imperfectiunile tenului, redă  frumuseţea trăsăturilor feţei, stimuleaza circulatia periferica, combat stresul accentuat, oboseala.

Descriere

Comprese cu plante pentru MASAJ FACIAL

PRODUS DE UZ EXTERN

Masajul – arta si stiinta vindecarii

Masajul poate fi considerat o arta si o stiinta a vindecarii. Teoriile masajului terapeutic au un caracter stiintific, insa aplicarea propriu-zisa a acestora este o arta, intrucit ea implica simtul vindecarii, senzitivitatea atingerii, perceptia si intuitia. Este un mod unic de a comunica fara cuvinte, de a impartasi energia, de a experimenta bucuria relaxarii si linistei mentale. Deseori, masajului ii sint atribuite efecte spirituale subtile, apropiate de cele ale meditatiei.

 

Proprietăţi  Comprese cu plante pentru MASAJ FACIAL: efect de reîntinerire şi tonifiere, stimulează circulaţia periferică, terminaţiile nervoase, circulaţia sangvină, curăţând dermul în profunzime, hrăneşte pielea, deschide porii, diminuează cearcănele şi imperfecţiunile pielii.
Comprese cu plante vindecatoare pentru MASAJ FACIAL

CompoziţieComprese cu plante pentru MASAJ FACIAL :  Isop (Hyssopi herba), Salvie (Salviae herba), Crăiţe (Tageti flos), Tei (Tiliae flos), Albăstrele (Cyani flos), Busuioc (Basilici herba), tărâţe de Ovăz (Avena sativa), coajă de Stejar (Quercus cortex).Nu conţine nici un fel de aditivi sau alte ingrediente chimice.
Comprese cu plante vindecatoare pentru MASAJ FACIAL

Utilizare Comprese cu plante pentru MASAJ FACIAL: se stropeşte compresa cu puţină apă, se încălzeşte în baie de aburi până la o temperatură suportabilă, apoi se masează uşor suprafaţa pielii 5-10min. Poate fi folosită de 8-10 ori de la prima utilizare.
Contraindicaţii Comprese cu plante pentru MASAJ FACIAL : nu are, cu excepţia alergiilor la una din componente. Se va evita utilizarea compresei foarte fierbinţi.
Păstrare: a se usca după utilizare; a se păstra în loc uscat şi răcoros sau în frigider, la o temperatură de 2-5°C.
Producator: SC FARMACIA NATURII SRL

Termen de valabilitate: 12 luni de la ambalare.
Ambalare: compresă de 30g.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Comprese cu plante pentru MASAJ FACIAL”

S-ar putea să-ți placă și…