Reducere!

Ceaiul Imparatului – editie limitata

17,00 lei 10,00 lei

Descriere

Ceaiul Imparatului – editie limitata
Ceaiul simboliza armonia şi unitatea misterioasă a universului.
Ceremonia ceaiului nu se referă doar la experiența estetică a aprecierii ceaiului. Este un mod de viață, bazat pe adorația frumuseții ascunsă în sordidul cotidian, care pune la un loc arta caligrafiei, a aranjării florilor, a pregătirii focului, arta culinară, arta aprecierii obiectelor folosite în ceremonia ceaiului și arta preparării și aprecierii ceaiului. Ceremonia ceaiului include o disciplină de proveniență budistă zen a unui fel unic de socializare: cunoscătorii acestei practici se întâlnesc pentru câteva ore pentru a abandona rutina socială și a porni într-o călătorie estetică și spirituală în care regăsesc armonia, simplitatea, respectul, puritatea, aprecierea momentului, miracolul bunătății reciproce, naturalețea schimbării și romantismul încrederii în ordinea socială.

Ajută la oxigenarea celulară, îndepartează anxietatea şi înlătură oboseala.Energie

Echilibrează psihic şi energetic organismul, îmbunătăţeşte digestia,circulaţia sangvină avand şi proprietăţi afrodisiace.

Ingrediente 
Ceaiul Imparatului-editie limitata: plante din agricultura ecologică 100% Busuioc (Basilici herba) 15%, Lavanda (Lavandulae herba)12%, petale de Trandafir (Rosae flos)12%,   flori de Iasomie (Iasmini flos)10% , frunze de Gutui (Folium Cyoniae)15%, Tei (Tilla cordata)18% , Muguri de pin ( Pini turiones)18% . Nu conţine aditivi sau alte ingrediente chimice.
Preparare si administrare
Ceaiul Imparatului-editie limitata: infuzie 5-10 minute, o linguriţă de plante la 200 ml apa clocotită. Se beau 2-3 căni pe zi, dupa mesele principale sau ocazional.

Precautii
Ceaiul Imparatului-editie limitata: Acest produs este un supliment alimentar.Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănatos.A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor sub 3 ani.A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.A nu se folosi produsul după data expirării. A se păstra în ambalajul original, la loc uscat, la temperatura camerei şi ferit de lumina directă a soarelui.

Contraindiactii: sarcină şi alăptare.

Producator: SC FARMACIA NATURII SRL

Bacău, str Erou Gh. Rusu nr 4, sc G, AP 4
Tel. 0234537346  www.farmacianaturii.ro
Certif. ecologic: Ecoinspect SRL RO-eco-008
bibliografie http://mistica.ro

Ați putea dori, de asemenea…