Ceai de IARBA MARE – Inulae radix

6,00 lei

Potenţial antitusiv, antibronşitic, traheitic, antihelmintic

Stoc epuizat

Descriere

Ceai de IARBA MARE – brustan dacic

Proprietăţi pentru ceai de Iarba Mare: potenţial antitusiv, antibronşitic, traheitic, antihelmintic(oxiuri, ascarizi), coleretic, colagog (dischinezie biliară), se recomandă în tratamentul TBC, cancer, gută, alergii (urticarie, eczeme, prurit, astm etc.); în cosmetică: impetigo (loţiuni sau comprese cu decoct concentrat).
Compoziţie ceai de Iarba Mare: rădăcină de Iarbă Mare (Inulae Radix) ecologică. Nu conţine nici un fel de aditivi sau alte ingrediente chimice.
Preparare şi administrare ceai de Iarba Mare: INTERN – decoct simplu din o lingură rădăcină mărunţită la 250ml apă clocotită, care se consumă 1-2 căni pe zi; decoct concentrat din 2 linguri de plantă la 250ml apă clocotită şi se administrează câte 3-4 linguri pe zi; EXTERN – comprese.
Păstrare ceai de Iarba Mare: la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui şi umiditate.
Producator ceai de Iarba Mare: SC FARMACIA NATURII SRL
Inregistrat la Ministerul Agriculturii si Dezv. Rurale ca operator in agricultura ecologica cu nr. ae-007.
Certificat ecologic emis de SC ECOINSPECT SRL RO-ECO-008.ceai de iarba mare
Termen de valabilitate: 12 luni de la ambalare.e.
Ambalare ceai de Iarba Mare: pungă de 30g.

Furnizăm de ceai de Iarba Mare numai în limita stocului disponibil.

Puterea soarelui adunată în această plantă alungă neplăcerile cauzate de orice boală

La National Cancer Institute din SUA, planta a fost studiată amănunţit şi i s-au confirmat proprietăţile antitumorale. De aceea, femeile cu cazuri de cancer mamar în familie ar trebui să-şi administreze profilactic rădăcină de iarbă mare, cel mai târziu de la intrarea în menopauză.

IARBA MARE ( Inula helenium ) – Brustan dacic conţine substanţe cu acţiune similară hormonilor, care se dovedesc de mare ajutor contra simptomelor neplăcute provocate de menopauză. Deoarece poate întări ţesutul conjunctiv, se administrează în cure, pentru ameliorarea prolapsului uterin şi a manifestărilor vezicii urinare hiperactive. De asemenea, aceste cure atenuează durerile de cap de natură hormonală, generate de dispariţia menstrelor, precum şi tulburările de circulaţie asociate cu ameţeli şi deficit de concentrare. Uneori, când menopauza s-a instalat prea devreme, ciclul menstrual revine. În fine, este un fapt dovedit că rădăcina de iarbă mare stopează dezvoltarea tumorilor, datorită anumitor substanţe pe care le conţine,

Cu ceai de Iarba Mare se combate anxietatea şi melancolia

În Evul Mediu, se administra vin de iarbă mare, numit pe atunci Potio Sancti Pauli („poţiunea Sfântului Pavel”), considerat un remediu universal pentru orice boli ale capului, plămânilor sau stomacului, precum şi ca mijloc de protecţie contra ciumei. Cărţile vechi despre ierburi laudă într-un glas rădăcina de iarbă mare pentru calităţile de tonifiere a ţesutului conjunctiv, în cazurile de hernie inghinală, ca şi pentru cele de reducere a mucusului abundent din bronhii ori de pe tubul digestiv.
Odată cu reactualizarea terapiilor medievale, practicate în mănăstiri, această plantă se bucură de tot mai mult interes. Chiar dacă în prezent utilizarea ei se limitează în special la tratarea bronşitei, a gutei şi a bolilor vezicii urinare, rădăcina de iarba mare şi-a păstrat, totuşi, locul în ginecologia modernă

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ceai de IARBA MARE – Inulae radix”

Ați putea dori, de asemenea…