Ceai de Coriandru bio-50gr

11,00 lei

CHELATOR NATURAL  AL METALELOR GRELE,LUAT IMPREUNA CU SALV 7 40 DE ZILE ,EFECTELE SUNT UIMITOARE!

COMENZI RAPIDE -0728970915,0234537346

Descriere

Ceai de Coriandru bio – Coriandrum sativum L – 50g

Coriandru (Coriandrum sativum L) se află  în topul celor mai populare condimente cu efect vindecător. În anumite zone ale Europei, coriandrul este menţionat ca o plantă anti-diabetică, iar în India, este utilizat în mod tradiţional pentru proprietăţile antiinflamatorii, în tratarea afec ţiunilor reumatice. Seminţele de coriandru ajută de asemenea la combaterea anemiei, reglarea colesterolului mare şi tratarea bolilor de rinichi.

Ceai de Coriandru bio – Coriandrum sativum L – 50g

Coriandru – Proprietăţi şi beneficii

Coriandrul este o plantă originară din Europa, Africa de Nord şi Asia, şi seminţele sale sunt folosite în bucătăriile chineze, thailandeze, indoneziene şi din orientul Mijlociu, pentru gustul picant. Coriandrul are o aromă intensă, similară cu cea de salvie şi coji de citrice. Este disponibil pe tot parcursul anului. Fructul plantei coriandru conţine două seminţe, care atunci când se usucă, sunt folosite ca şi condimente pentru mâncăruri. Atunci când coapte, seminţele au o culoare galben-maronie.
Multe dintre proprietăţile terapeutice ale coriandrului pot fi atribuite conţinutului excepţional de fitonutrienţi.

Ceai de Coriandru bio – Coriandrum sativum L – 50g

Coriandrul şi diabetul

Studii de cercetare recente efectuate pe animale au confirmat faptul că seminţele de coriandru ajută la controlul nivelului zahărului din sânge şi a colesterolului. Adăugarea unei cantităţi mici de pulberea de seminţe de coriandru în dieta şoarecilor cu diabet zaharat a ajutat la stimularea secreţiei de insulină şi la scăderea zahărului din sânge. Coriandrul inhibă de asemenea stresul oxidativ asupra rinichilor şi reduce deteriorarea celulelor din pancreas care produ insulină. Extractele pe bază de seminţe de Coriandru pot creşte de asemenea serecţia de insulină

Reglează colesterolul

Şobolanii care au fost hrăniţi cu coriandru au prezentat o reducere a nivelului de colesterol total şi o creştere a colesterolului bun. Cercetările arată de asemenea că uleiurile volatile găsite în frunzele plantei au proprietăţi antimicrobiene .

Leac pentru dereglări stomacale

Adăugat la omelete sau în supe, coriandrul poate remedia stările de balonare, indigestie, diaree sau dureri de stomac. Datorită efectelor anti-bacteriene şi antiseptice, coriandrul este un leac minunat şi pentru ulcerul bucal .

Ceai de Coriandru bio

Combate Salmonella

Coriandru conţine un compus antibacterian care luptă împotriva infectării cu Salmonella, o cauza frecventă a bolilor mortale. Coriandrul a fost denumit de cercetătorii americani un antibiotic natural puternic, comparativ cu agenţii antibacterieni cu o activitate slabă regăsiţi în alte produse alimentare.
Dodecenalul şi alţi 8 compuşi cu proprietăţi antibiotice au fost descoperite în coriandrul proaspăt. Ace ştia se regăsesc atât în frunzele verzi, cât şi în seminţele plantei.

Producator Farmacia Naturii

Cantitate 50gr

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ceai de Coriandru bio-50gr”

Ați putea dori, de asemenea…