Ceai bai de picioare – SECRETUL IERBURILOR 150g

20,00 lei

Afecţiuni vasculare, artroză sau reumatism, la nivelul picioarelor.

comenzi rapide :0234537346,0728970915

Descriere

Proprietatile ceaiului de baie picioare SECRETUL IERBURILOR: ceai din plante ecologice ce îmbunătăţeste circulaţia sângelui în cazul afecţiunilor vasculare. În caz de artroză sau reumatism, menţin permeabilitatea şi fragilitatea vaselor capilare, normalizează circulaţia sângelui la nivelul picioarelor, dilată vasele periferice. De asemenea, au efect detoxifiant, analgezic, antiinflamator, diuretic cu eliminare de acid uric şi alte toxine.
Compoziţie: plante obţinute din agricultura ecologică 100%: Cimişir (Buxus sempervirens), Mesteacăn (Betulae folium), Stejar (Cortex Quercus), Nuc (Folium Juglandis), Isop (Hyssopi herba), Cimbrişor (Serpylli herba), Lucernă (Medicaginis herba), paie de Ovăz (Avenae paleas), Salvie (Salviae herba), Mentă (Menthae herba), Urzică (Urticae herba), Melisă (Melissae folium), Crăiţe (Tagetes flos), Lavandă (Lavandulae herba), Coada şoricelului (Millefolii flos), Coada calului (Equiseti herba). Nu conţine nici un fel de aditiv sau alte ingrediente chimice.
Preparare şi administrare: Se fac băi zilnice din 3 linguri de plante la 3 litri de apă; se dă un clocot şi se toarnă în vasul pentru baia de picioare, completând cu apă după mărimea vasului, apa să fie la 40°C. Se stă circa 20minute, după care se ung picioarele cu o cremă de plante în funcţie de afecţiune. Se recomandă 21 de băi în cazul afecţiunilor cronice sau la nevoie, administrându-se intern un litru şi jumatate pe zi de ceai ECODETOX sau apă, pentru că astfel se elimină corect reziduurile metabolice şi toxinele din organism.
Păstrare: la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui şi umiditate.
Producatorul ceaiului de baie picioare : SC FARMACIA NATURII SRL
Inregistrat la Ministerul Agriculturii si Dezv. Rurale ca operator in agricultura ecologica cu nr. ae-007.
Certificat ecologic emis de SC ECOINSPECT SRL RO-ECO-008.ceai de baie picioare
Termen de valabilitate: 12 luni de la ambalare.
Ambalarea ceaiului de baie picioare: pungă de 150g  (tratament 10 zile).

Furnizăm de ceai de baie picioare SECRETUL IERBURILOR numai în limita stocului disponibil.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ceai bai de picioare – SECRETUL IERBURILOR 150g”

Ați putea dori, de asemenea…