BABY’S JARRO-DOPHILUS + GOS 71g pudra

115,00 lei

Dezechilibrul florei intestinale la nou nascuti si copiii mici, tratament cu antibiotice, enterocolite, boala celiaca, dereglari imunitare, intoleranta la lactoza

Stoc epuizat

Descriere

Bacteriile benefice sunt microorganisme vii, nepatogene, cu actiuni favorabile asupra sanatatii. Bacteriile benefice actioneaza la nivelul cavitatii bucale, a tubului digestiv, a cailor respiratorii si la nivelul sistemului uro-genital.
GOS sunt fibre solubile care sustin actiunea bacteriilor benefice. Actiunea principala a acestor microorganisme benefice are loc la nivelul intestinului subtire, iar a fibrelor solubile la nivelul intestinului gros, unde sustin multiplicarea bacteriilor Bifidobacterium.
Tulpinile Bifidobacterium breve M-16V si Bifidobacterium longum BB536 sunt doua tulpini patentate produse de Morinaga Milk Industry Co. Tokyo, Japonia, iar celelalte tulpini sunt produse de Institutul Rosell-Lallemand Inc., companii de renume in industria bacteriilor benefice, care furnizeaza produse patentate, cercetate stiintific.
S-a evidentiat ca asocierea dintre cele doua bacterii poate oferi suport in reducerea predispozitiilor atopice de la nivel cutanat la copii si poate sustine buna desfasurare a proceselor de la nivel intestinal.

  • echilibrarea florei microbiene intestinale la nou-nascuti si la copii mici
  • sustinerea limitarii manifestarilor si a recurentei dezechilibrelor digestive, urinare, pulmonare, cutanate
  • sustinerea florei microbiene intestinale in fata actiunii antibioticelor
  • sustinerea echilibrarii tranzitului intestinal in caz de: reactii alergice digestive, constipatie si diaree; ofera suport in reducerea manifestarilor asociate acestora (colici, balonare, flatulenta, halena de origine digestiva)
  • sustinerea reducerii permeabilitatii mucoasei intestinale pentru compusii finali de metabolizare: suport in productia de mucina si de acizi grasi cu lant scurt (de ex.: acidul butiric), principala sursa de energie a celulelor epiteliale din mucoasa colonului
  • mentinerea nivelului normal al imunoglobulinei E (IgE) care mediaza manifestarile asociate reactiilor alergice
  • sustinerea sintezei lactazei (beta-galactozidaza), enzima implicata in asimilarea lactozei
  • mentinerea activitatii normale a enzimelor proprii celulelor epiteliale ale tractului digestiv (de ex.: invertaza, maltaza)
  • echilibrarea imunitatii specifice si nespecifice:

» ofera suport in limitarea actiunii compusilor finali de metabolism care declanseaza reactii imune; mentine nivelul normal al globulelor albe din tesutul limfoid asociat intestinului care face parte din sistemul imunitar (GALT)

» sustine activitatea mucoasei intestinale asupra factorilor perturbatori prin suport in stimularea secretiei imunoglobulinei A (IgA)

  • sustinerea reducerii proceselor inflamatorii de la nivelul tractului digestiv

Fibrele solubile GOS:
» sustin actiunea bacteriilor benefice, preponderent a nivelului de Bifidobacterii
» mentin echilibrul acido-bazic
» ofera suport in reducerea acumularii produsilor finali de metabolism
» sustin procesul de descompunere al alimentelor ingerate, oferind suport in asimilarea mai rapida a acestora

Compozitie (Per 1/4 lingurita (1g))

(galacto-oligozaharide)(fibre solubile)
Amestec patentat de 6 tulpini de bacterii benefice:

Pentru bebelusii alaptati la san, se pune o cantitate mica de pudra pe san inainte de fiecare alaptare, din prima zi de viata.
Pentru copiii pana la 4 ani cate ¼ lingurita/zi cu apa, suc natural, formula de lapte sau mancare ori conform recomandarii consultantului de specialitate.
A nu se administra simplu, fara a fi amestecat cu lichid.
A se pastra la frigider.

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.
Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

Producator: Jarrow Formulas®

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „BABY’S JARRO-DOPHILUS + GOS 71g pudra”