Coboară Dumnezeu în lume pentru a rezidi lumea

craciunCuvântul „Crăciun” este înrudit cu termenul latin ,,creatio” din limba latină cultă. In acest mod trebuie sa privim „Crăciunul”, ca o creatie, pentru că Nasterea Mântuitorului este unică si nouă prin ea însăsi.
Coboară Dumnezeu în lume pentru a rezidi lumea. Aceasta este Taina Craciunului, începutul unei noi creatii prin Adam cel nou. Pruncul „mititel, înfăsat în scutec de bumbăcel” vine din nou la cumpăna dintre ani apropiindu-ne de raiul ceresc. Iisus Hristos se naste pentru fiecare dintre noi în micuta pesteră din Bethleem spre împăcarea noastră cu Dumnezeu-Mielul care va ridica păcatul lumii.

In acea noapte plutea misterul asteptării. Ingerii din cer încep să cânte spre uimirea păstorilor si acelor din împrejurimi. Mărire întru cei de sus, pe pământ pace, între oameni bună voire. Cei trei magi de la răsărit aduc Pruncului nou născut aur, smirnă si tămâie.

Asa cum steaua a condus pe cei trei magi la Bethhleem, colindele noastre ne conduc prin credinta si viata curată spre acelasi Iisus Mântuitorul, fiecare prin colind ajungem să devenim vestitori ai Nasterii, Lumina Bucuriei Divine.

logo-farmacia-naturii-aniversarCrăciun Fericit prietenilor si clientilor FARMACIEI NATURII !

In perioada sarbatorilor livrarea produselor comandate de dvs. va fi afectata de programul de livrare a societatilor de curierat astfel:
– Curier Atlassib: 24 dec – nu ridica colete; 25, 26 dec – zile libere; 30 dec – program scurt; 1,2 ian – zile libere.
– Curier Posta Romana: 25,26 dec liber; 1, 2 – ian zile libere.
Pentru a nu avea probleme cu livrarea coletelor va rugam sa consultati progamul lor de curierat.

V-ar mai putea interesa ...

 • Produse asociate
 • Sfaturi asociate

Nu exista relationari.

 • expo-flora-galati-12-iunie-2014-afis

  EXPO FLORA – Flori la malul Dunarii, Galati 12-15 Iunie 2014

  Joi, 12 iunie 2014, ora 12.00, la sediul Complexului Muzeal de Ştiintele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi va avea loc vernisarea celei de a XIX-a ediţii a manifestării EXPO FLORA, Flori la malul Dunării. Eveniment cu tradiţie pentru Secţia Grădina Botanică, încă din 1994, EXPO FLORA reuneşte în fiecare an instituţii publice şi firme private de specialitate, precum şi persoane particulare, toate iubitoare de frumos şi natură, dorind să prezinte publicului … mai multe →
 • targ-natural-expo-bacau-2014

  NATURAL EXPO – eveniment national la Muzeul de Istorie Bacau, 6-8 Iunie 2014

  Natural Expo este un eveniment ce promoveaza un stil de viata echilibrat, avand ca principale teme Sanatatea si Frumusetea. Aflat la editia a IV-a, acest eveniment se va desfasura in perioada 6-8 Iunie 2014 la Muzeul de Istorie din Bacău (vezi harta google). Natural Expo va cuprinde trei sectiuni: – conferinte si workshop-uri – in cadrul carora cei mai cunoscuti conferentiari din tara si din strainatate va vor impartasi secretele … mai multe →
 • targ-natural-expo-bacau

  NATURAL EXPO – eveniment national la Muzeul de Istorie Bacau, 1-3 Noiembrie 2013

      Natural Expo este un eveniment ce promoveaza un stil de viata echilibrat, avand ca principale teme Sanatatea si Frumusetea. Aflat la editia a III-a, acest eveniment se va desfasura in perioada 1-3 Noiembrie 2013 la Muzeul de Istorie din Bacău (vezi harta google). Natural Expo va cuprinde trei sectiuni: – conferinte si workshop-uri – in cadrul carora cei mai cunoscuti conferentiari din tara si din strainatate va vor impartasi secretele … mai multe →

Comentarii ...

Lasă un răspuns