Produse Farmacia Naturii din plante medicinale ecologice

Produsele noastre

produse-farmacia-naturii PRODUSELE Naturale  ALIMENTARE sunt compuse din ingrediente provenite din agricultură curata şi presupun:
– eliminarea oricărei tehnologii poluante într-o zonă nepoluată;
– utilizarea de soiuri şi specii cu rezistenţă sporită la condiţiile de mediu;
– ameliorarea şi menţinerea fertilităţii naturale a solului;
– utilizarea de fertilizatori şi amelioratori ai solului, pesticide, materii prime pentru prepararea furajelor, ingrediente pentru prepararea alimentelor permise în agricultura ecologică (fără îngrăşăminte şi pesticide chimice);
– absenţa organismelor modificate genetic (GMO) şi a iradierii plantelor;
– nu conţine aditivi chimici de sinteză (E-uri).

FARMACIA NATURII a editat pentru dumneavoastră, cei ce doriţi să faceţi o afacere în domeniul AGRICULTURII ECOLOGICE sau vreţi să cultivaţi pentru necesităţi familiare, un manual ce vă îndrumă pas cu pas spre obţinerea alimentelor necesare fără adaos de ingrediente chimice – cartea “SĂNĂTATE ŞI ARGINŢI PRIN FOLOSIREA ŞI CULTIVAREA A 7 PLANTE BINECUVÂNTATE” si SANATOS SI FERICIT

Toate afecţiunile ce ating integritate corpului uman pot fi ameliorate şi prevenite folosind plantele medicinale sub diverse forme: infuzii, decocturi, macerate, tincturi, vinuri sau oţeturi medicinale, unguente pernuţe,comprese.
Pentru a trata o afecţiune se poate folosi infuzie dintr-o singură plantă din multitudinea de CEAIURI SIMPLE enumerate în catalogul de faţă, dar şi amestecul mai multora, cum sunt CEAIURILE COMPUSE Farmacia Naturii.
PERNUŢELE TERAPEUTICE FARMACIA NATURII se pot folosi de oricine pe tot parcursul anului pentru ameliorarea stărilor de ANXIETATE, DEPRESIE, RĂCELI ŞI GRIPE, ALERGII, ÎNDEPĂRTAREA INSECTELOR sau pur şi simplu pentru a creea o ATMOSFERĂ NATURALĂ în spaţiul de locuit.

Pentru păstrarea frumuseţii nealterate a corpului, FARMACIA NATURII vă oferă o alta categorie de produse: CATAPLASME pentru ochi, COMPRESE RELAXANTE cu o multitudine de plante magice pentru MASAJ FACIAL ŞI MASAJ CORPORAL, CMPRESE PENTRU DUŞ cu plante care tonifică şi curăţă pielea pe întreg trupul.

Puterea de vindecare a condimentului a fost deja din secolul al XII-lea remarcată de „prima doctoriţă germană”, Hildegard von Bingen. CONDIMENTELE FARMACIA NATURII. îmbunătăţesc la alimente gustul şi digestia acestora.
Vă invităm să ne fiţi alături în călătoria noastră spre păstrarea ori dobândirea sănătăţii PE CALEA NATURII.

Dacă vrei să vizualizezi detaliile produselor sau să lansezi o comandă online,

vizitează MAGAZINUL ONLINE

Magazin Online

PRODUSELE NOASTRE – ALBUME DE IMAGINI

Ceaiuri SIMPLE
plante medicinale

Ceaiuri COMPUSE
amestecuri  pe afecţiuni

.

Pernuţele cu plante medicinale şi cum sunt pregătite