Frăţia iubirii - blog Natura Club

hands-heart“Predestinarea noastră este să pregătim semenii pentru ea, să o întâmpine și să o trăiască. Noua eră se va construi în jurul ideii de fraternitate. Nu vor mai fi conflicte interpersonale, singura aspirație a fiecăruia va fi să se conformeze legilor iubirii. Natura va fi un sanctuar de unde se vor răspândi razele iubirii peste mulți oameni. Așa să ne ajute Dumnezeu” – Iuliana Barbu.

De-a lungul secolelor, căi obscure au violentat ființa umană. Oamenii care refuză să-și privească în față propriul adevăr fug de ei înșiși. Neliniștea indică adesea că situația în care trăim ar trebui schimbată.

Vrei să fii protejat de agresiunile exterioare?
Misticii sunt convinși că există în noi un spațiu de tăcere unde locuiește Dumnezeu, iar biblia ne confirmă acest lucru. Dumnezeu ne eliberează de neliniște, de judecarea altora, de așteptările și de atacurile lor. Sunt suficiente aceste câteva clipe, în timpul cărora simțim în noi divinitatea Tatălui, un spațiu lăuntric, pentru a crede în existența Lui.

fratia-iubiriiVrei să percepi secretul clipei, al timpului și al vieții?
Gândurile care se agită în tine, să tacă. Să nu mai fii în analizare și reflexie, ci în ascultare. Să auzi, doar cuvintele ce te liniștesc ce te pun în relație cu adâncul inimii tale, unde totul este calm și unde locuiește Dumnezeu. Cuvintele cu har ne dau acces la odihna eternă a sabatului divin.

Vrei să afli ce este bun pentru tine ?
De la cine altcineva să afli decât de la frații tăi.

De vrei toate acestea, hai cu noi în frăția iubirii!

Vezi profilul aspirantului și decide dacă acele trăsături ți se potrivesc.

Alătură-te prin formularul de înscriere. Nu implică nici un cost.

Te așteptăm cu drag la un ceai în Bacău pe strada 9 Mai nr.35, să te primim în familia noastră.

logo-fratia-iubiriiRăspunde chemărilor noastre viitoare, fă propuneri de activități, strigă dacă ai nevoie de frații tăi.
În familia Natura Club viața noastră cotidiană nu mai este dominată de stres ci de pace.

.

Așa să ne ajute Dumnezeu,
Iuliana Barbu și membrii.