Cum aleg? Cum cumpăr? Cum plătesc?

CUM ALEG SAU CUM VIZUALIZEZ PRODUSELE ?

În cadrul magazinului virtual, navigaţi prin categoriile ce vă interesează, apoi daţi click pe „DETALII PRODUS”, iar pentru unele produse alegeţi un sortiment de produs (de exemplu pernute terapeutce de dimensiuni diferite).
Aveţi posibilitatea să afişaţi imaginea mărită.
Adăugaţi în coş produsul dorit. Puteţi modifica oricând cantitatea în pagina Coşul meu. Comenzile online vor trebui să depăşească o valoare minimă de 10 lei.
De asemenea vă puteţi reîntoarce în secţiunea Magazin Online pentru a vedea sau alege şi alte produse. Dacă le adăugaţi în coş veţi avea afişat în permanenţă valoarea şi conţinutul coşului cu produsele alese de dvs.

CAUTAREA DIRECTĂ DE PRODUSE ŞI SFATURICasuta cauta produs, cauta unsfat

Cautarea e face folosind casuţe de cautare diferite aflate în meniul vertical din stânga: Caută produs şi Caută un sfat. De asemeni în dreapta sus este căsuţa Caută produs. Pentru rezultate optime folositi grupari de cuvinte nearticulate.
EXEMPLU: dacala cautarea produselor ce contin Ceai de Tei vom introduce in caseta de cautare doar cuvantul „tei” se vor obtine mult mai multe rezultate (ex: proteine, proteică, dragostei, etc), pe cand daca veti introduce „ceai de tei” se obtin numai 2 pagini de rezultate.

CUM FINALIZAM COMANDA? 3 PAŞI SIMPLI!

Pentru a continua către finalizarea comenzii, trebuie să vă autentificaţi ca şi utilizator, sau să vă creaţi un cont nou. VĂ RUGĂM SĂ COMPLETAŢI CORECT TOATE CĂSUŢELE SOLICITATE (bifate *) PENTRU A PUTEA FINALIZA COMANDA ŞI A NU ÎNTÂMPINA ERORI DIN PARTEA SITE-ULUI.
Politica SC FARMACIA NATURII SRL în legătură cu păstrarea confidenţialităţii informaţiilor pe care ni le furnizaţi este descrisă în Reguli de confidenţialitate a datelor  şi Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului având drept scop asigurarea datelor necesare livrării în bune condiţiuni a comenzii solicitate.
Dacă aţi primit din partea noastră un cupon de discount sau de cadou, introduceţi codul acestuia în spaţiul afişat (vezi detalii introducere cupoane).

cosul-meu-buton-antetPASUL 1: Adăugaţi în coş produsele dorite. Puteţi modifica oricând cantitatea sau puteti vizualiza produsele adaugate in COŞUL MEU. Toate produsele de pe site au preţuri inclusiv TVA, deci totalul afişat va fi exact cel pe care îl veţi plăti, fără nici un leu în plus.

PAUL 2: Continuaţi cu detaliile comenzii, fie prin apasarea butonului FINALIZARE COMANDA de la pasul 1, fie acelasi buton aflat in permanenta in antet.
Alegerea metodei de livrare: Posta Romana, Curier sau GRATUITĂ.
Aveţi posibilitatea de a alege între două metode de plată, virament sau ramburs. Plata prin virament presupune să primiţi coletul după ce efectuaţi transferul bancar.
Tot acum puteţi adăuga şi eventuale note şi observaţii in căsuţa „Mențiuni Comandă”, atenţionări pe care să le luăm la cunoştinţă, solicitări de care să ţinem seama. Apreciem foarte mult opinia dvs.

PASUL 3: Se poate realiza prin  apasarea butonului PLASEAZA COMANDA de la pasul 2.
După recepţionarea comenzii vă vom contacta negresit, pentru confirmarea telefonică a comenzii şi alte detalii.
În cadrul contului dumneavoastră de client puteţi vizualiza un istoric al comenzilor, dar şi starea lor (de ex. confirmate, livrate, anulate, etc).

LIVRARE GRATUITĂTRANSPORT GRATUIT

Livrarea produselor este GRATUITĂ în cazul în care valoarea comenzii dumneavoastră depăşeşte 300lei. Dealtfel programul va calcula şi va bifa automat livrarea ca fiind gratuită când este cazul, iar în alte condiţii va adăuga taxa fixă stabilită pentru livrarea aleasă de dvs.

Cum livram comenzile pentru strainatate?

Livrarea produselor in strainatate pot fi facute cu orice curier solicitat de client, daca solicita acest lucru si are cunostinta despre costuri. Noi avem o experienta buna si recomandam livrari prin Posta Romana, dar nu este nicidecum o obligatie. De asemeni recomandam ca plata sa fie facuta in avans pentru costuri mai mici. Nu avem cunostinta unor tarife dar apreciem costurile livrarii in Eurpa undeva la 100RON. Toate aceste detalii le putem stabili printr-un email sau telefonic folosind datele din Contact.

ŢINEM LEGĂTURA !

Vă rugăm să ne sesizaţi la adresele din pagina de Contact pentru orice informaţie, sugestie, nelămurire sau obiecţie. De asemenea vă rugăm să scrieţi comentarii în subsolul fiecărui articol sau a fiecărei pagini de produs. Considerăm că dumneavoastră sunteţi cei mai în măsură să evaluaţi produsele si suntem deschişi oricând criticilor constructive, astfel încât să vă putem oferi informatii si produse de cea mai buna calitate la un pret corect.
Vă mulţumim că vă interesează acest site!